Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Mensen komen soms vast te zitten door gebeurtenissen in hun leven en hebben dan die ene persoon nodig die samen met hen op pad gaat.

 

De sleutel tot geluk ligt in jezelf, en in je verbinding met anderen.

 

Wanneer je de weg kwijt bent, zoeken we samen hoe je terug op je eigen levenspad geraakt en hoe je de levensenergie terug laat stromen..

 

Wanneer er teveel obstakels op je levenspad zijn, zoeken we manieren om deze te overwinnen. Je innerlijke kracht hervinden zal ervoor zorgen dat je elk obstakel overwint.

 

We zijn allemaal uniek en hebben dus ook een uniek levenspad. Dat pad is voor de ene persoon hobbeliger, met meer bochten en valkuilen onderweg dan bij de andere. Hoe je daarmee omgaat, is ook uniek voor ieder mens. Je kwetsbaarheid erkennen en hulp zoeken wanneer je dat zelf nodig vindt, is geen teken van zwakte, maar juist een sterkte. Het is die belangrijke eerste stap om je balans en innerlijke kracht te hervinden. Een therapeut doet het niet voor jou, maar gaat samen met jou op weg. En uiteindelijk heb je hen niet meer nodig, dan kan je het alleen. En dan hebben we ons doel bereikt in de therapie.

Contact

Adres: Marktstraat 13A
9111 Belsele

GSM: 0479 20 44 83

Email: sandra@elantherapie.be

Openingsuren

Neem contact voor een afspraak.

Volg Elantherapie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.